Barst jij van de kennis en ervaring op het gebied van contactlenzen? Houd je van vakmanschap en heb je gevoel voor stijl? Ben jij gek op mensen en positief ingesteld? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij misschien wel de contactlensspecialist die wij zoeken!

Als gediplomeerd contactlensspecialist adviseer jij de klant over de beste kijkoplossing die bij hem of haar past. Je doet oogmetingen, geeft advies en voert controles uit. Dat doe je met oprechte aandacht én met het doel om de klant de best mogelijke kijkervaring te bieden. Voor minder doen we ’t niet. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het opzetten van de contactlenspraktijk binnen HELDER Optiek. Binnen dit jonge bedrijf heb jij dus veel vrijheid en verantwoordelijkheid!

Zie jij jezelf in dit plaatje? Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen:

  • Je gaat aan de slag met het opzetten van de contactlenspraktijk. Je beheert de voorraad lenzen en bestelt nieuwe materialen als dat nodig is.
  • Je doet oogmetingen en adviseert de klant over de kijkoplossingen die het beste aansluiten bij zijn of haar behoeften.
  • Je geeft advies over het dagelijks gebruik en onderhoud van contactlenzen en biedt uitstekende nazorg als dat nodig is.
  • Je adviseert klanten bij het kiezen van het juiste montuur en type glas. Dat doe je op basis van de wensen van de klant, jouw gevoel voor stijl en de laatste trends op het gebied van oogmode.

Dit bieden wij jou:

  • Een parttime baan (24 tot 32 uur per week) met marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld en een pensioenregeling.
  • De kans om de contactlenspraktijk zoveel mogelijk naar eigen inzicht in te richten.
  • Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.
  • Je werkt met de nieuwste en hoogwaardige apparatuur.

Is dit dé carrièrestap die jij voor ogen hebt?

Solliciteer dan op deze functie. Laat ons zien wie jij bent en wat jou een waardevolle toevoeging aan ons team maakt. We zijn niet alleen benieuwd naar jouw ervaring en CV, maar ook naar jou als persoon. Stuur je CV en motivatie naar info@helder-optiek.nl t.a.v. Jorrit Knol. Heb je vragen? Bel gerust (0529) 78 58 24. We kijken uit naar je reactie!